Home

Onze achtergrond:

Wij hebben in China onze artsenopleiding afgerond en vervolgens tientallen jaren ervaring opgedaan. Aangekomen in Nederland hebben wij een aanvullende opleiding gevolgd voor de licentie voor het uitoefenen van de Chinese geneeskunde in Nederland.

Onze aanpak:

Wij leveren alleen authentieke Chinese medische diensten, waaronder acupunctuur en kruidengeneeskunde. Wij maken gebruik van een integratieve aanpak, dit wil zeggen dat wij niet alleen kijken naar de klacht waar u op dit moment last van heeft, maar dat we uw gehele lichamelijke gesteldheid meenemen in ons onderzoek en onze behandeling. Dit is noodzakelijk, omdat uw algehele lichamelijke conditie van invloed kan zijn op uw aandoening of klachten. Deze aanpak hoort bij de Chinese geneeskunde. 

Onze werkervaring:

  • Dr. Qiu (man) heeft 50 jaar werkervaring.

Dr. Qiu geldt als een absolute expert in de traditionele Chinese geneeskunde. Hij heeft opleiding genoten bij artsen in hoog aanzien met vele generaties aan ervaring. Zowel in China als in Europa geniet hij algemene erkenning.

Dr. Qiu heeft meer dan 50 jaar ervaring in het beoefenen van de traditionele Chinese geneeskunde. Hij heeft al ruim 30 jaar een eigen kliniek in Nederland. In een verscheidenheid aan specialismen heeft hij een zeer rijke klinische ervaring. Door zijn kennis en ervaring staat hij zowel onder collega’s in Nederland, Europa en China bekend als knap diagnost.

Dr. Qiu heeft een gedegen kennis en ervaring op het gehele geneeskundige werkveld. Hij is echter onder meer bijzonder goed in het behandelen van huidklachten, en buik- en darmklachten. Verder is hij zeer bedreven in het genezen van reumatische problemen en ziekteverschijnselen op het gebied van de luchtwegen. Daarnaast heeft hij zeer veel ervaring met pijnbestrijding voor ongeneeslijk zieken.

Van belang om te vermelden is dat veel patiënten in Nederlandse ziekenhuizen als ‘uitbehandeld’ worden beschouwd, terwijl ze toch nog klachten hebben. Dit zijn dan heel lastige ziekteverschijnselen. Voor die ziekteverschijnselen zijn ze bij Dr. Qiu aan het juiste adres! Met zijn kennis en ervaring kan hij hierin echt het verschil maken voor deze patiënten. 

  • Dr. Chen (vrouw) heeft meer dan 10 jaar werkervaring

Dr. Chen is afgestudeerd aan de Hunan University of Traditional Chinese Medicine. Dit is een zeer bekende universiteit in China op het gebied van Chinese geneeskunde. 

Zij heeft tijdens haar studie ervaring opgedaan aan het First Affiliated Hospital of Hunan University of Chinese Medicine. Tijdens deze zware en waardevolle stageperiode heeft zij haar kennis van de Chinese geneeskunde speciaal ingezet voor de behandeling van beroertes.

Na haar komst in Nederland heeft zij aan de Shen Zhou Universiteit voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Amsterdam haar diploma behaald in westerse geneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde.

Dr. Chen is een praktiserend arts in Nederland met meer dan 10 jaar klinische ervaring in de behandeling van huidziekten en verschillende pijnen.

Ze heeft een vriendelijke en zorgvuldige houding, een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en een professionele toewijding. Hierdoor zijn de patiënten vol respect en wijdverbreide lof over haar.